Medlemsinfo

UlricehamnsBygdens

MotorMuseum

            

Årsmöte  -  Temakväll

Onsdag 26 februari kl. 18.30.


Onsdag 26/2 är det dags för en ny Tema-kväll på MotorMuseet, denna gång ihop med föreningens årsmöte. Vi börjar kl .18.30 med fika och årsmöte samt presentation av en del nyheter inför vårsäsongen. Därefter är det dags för Temakväll som denna gång handlar om Toarps Ring.                                                                                                                                     Vi gästas av Eva Gabrielsson som genom sin bok -Toarps Ring- dokumenterat historien om Go- kartbanan där storheter som Ronnie Peterson tävlat. Eva har även gjort en fin och lättöverskådlig  utställning om banan i MotorMuseet .

 

Välkomna till Årsmötet och en intressant Temakväll.Temakväll den 29 januari kl 18.30.


Volvo Personvagnars provbana i Hällered.


Jerry Nilsson och Lars Svensson.

 

På Volvos provbana i  Hällered provas och testas bilarna dygnet runt under otroligt tuffa förhållanden.  På bara ett par månader åldras bilarna lika mycket som under hela sin beräknade livslängd vid normala trafikförhållanden.  Det är här som morgondagens komponenter och bilar provas långt innan produktionen inleds. Jerry Nilsson och Lars Svensson  arbetar båda som tekniker på provbanan i Hällered och kommer att ge oss en inblick i det omfattande testarbete som görs inför introduktionen av en ny Volvomodell.


Välkomna till årets första Temakväll.


 Det är nu dags att betala in medlemsavgiften 200:-  för verksamhets-året 2020. Swisha den till nr 123 658 3124 eller betala till vårt konto i Ulricehamns Sparbank nr. 8380-8 4 135 474-7  (glöm ej att ange avsändare). Du kan även betala vid besök i MotorMuseet där du får det nya Medlemskortet.    

                                        

 

Temakväll den 27 november kl. 18.30.


            Frivilliga Automobilkåren FAK.


            Elise Pavicic.


   Frivilliga Automobilkåren –FAK- är en anrik organisation som nu går in i en ny tid i samband med att både det civila samhället och Försvarsmakten rustar sin krisberedskap och det Svenska Totalförsvaret. FAK är en av 18 Frivilliga Försvarsorganisationer som har uppdrag av Riksdagen att stötta samhället i kris och krig. Transport och Logistik är ett högprioriterat område där FAK fyller en viktig funktion. Elise Pavicic arbetar med utveckling och kommunikation inom FAK och hon kommer att informera om deras verksamhet och vilken roll vi som motorintresserade kan ha för ett tryggt samhälle. 


           Välkomna till en intressant Temakväll.

 

  


    Styrelsen.                

 

    Rolf Engberg, Ordförande   

    Ingvar Gustafsson, Kassör

    Olle Broberg, Ledamot

    Roger Larsson, Ledamot

    Ola Gustavsson, Ledamot

    Matti Pajunen, Suppleant

    Stefan Nilsson, Suppleant

 

 

Copyright  © All Rights Reserved