Medlemsinfo

            

Årsmöte  - Temakväll.Onsdag 29 september kl. 18.30.


Onsdag 29/9 är det dags att hålla vårt årsmöte som på grund av pandemin blivit ett halvår försenat. Vi startar 18.30 med fika, därefter årsmötesförhandlingar och information om höstens verksamhet. Då vi nu har tillgång till en större möteslokal behöver vi inte riskera den trängsel som vi haft på våra tidigare möten.


Efter årsmötet är det dags för Temakväll. Vi gästas av Clas Sigurdson som i mitten av 70-talet körde EM-serien i Formel 3 där han hörde till topp 10 tillsammans med förare som Ricardo Patrese, Gunnar Nilsson och Stefan Lill-Lövis Johansson. Clas körde till en början en Brabham BT och därefter en Ralt RT 1. Förutom framgångarna i EM-serien blev han 2:a i SM 1976.


Välkomna till Årsmötet och en intressant Temakväll2021-05-20 Info till Medlemmarna i UlricehamnsBygdens MotorMuseum


Vi hade ju förhoppningen att kunna öppna MotorMuseet under maj månad men då smittspridningen av covid-19 var och fortfarande är omfattande i vår region beslutade styrelsen att avvakta med öppethållandet tills i sommar. Vi öppnar den 3 juli och har öppet lördagar och söndagar 11.00-17.00 och onsdagar 15.00-19.00 fram till och med den 15 augusti. Med allt anpassat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer tror  vi att sommarsäsongen kan bli bra. Och med de utökade öppettiderna hoppas vi kunna ta igen det vi förlorat under våren.Som tidigare meddelats har årsmötet som skulle hållits 24 februari flyttats till september då vi kombinerar det med höstens första Tema-kväll.Med tanke på hur senaste året sett ut på grund av pandemin är det väl säkrast att avsluta denna informationen med en reservation för eventuella ändringar.

 

För styrelsen Rolf Engberg ordförande tel 0707 195550. Obs undertecknad har ny e-postadress rolf.engberg47@gmail.com    Styrelsen.                

 

    Rolf Engberg, Ordförande   

    Ingvar Gustafsson, Kassör

    Olle Broberg, Ledamot

    Roger Larsson, Ledamot

    Ola Gustavsson, Ledamot

    Matti Pajunen, Suppleant

    Stefan Nilsson, Suppleant